In de online trajecten die ik aanbied, gaan we op zoek naar wat jou beweegt. Wat werkt al goed en kun je daar wellicht een beetje meer van doen? En wat zijn je kwaliteiten en sterke punten? Met andere woorden: hoe kun je het beste (weer) uit jezelf omhoog halen?

 

 

Tegelijkertijd help ik je bewuster te worden van je valkuilen en hindernissen. Dus: wat zorgt er nou voor dat je stagneert? Welke (niet helpende) gedachten of patronen keren telkens terug? Hoe kun je dingen veranderen? En ook: hoe leer je accepteren wat niet te veranderen is?

 

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Lees: hoe werkt het?

Vraag je je af of een online traject misschien iets voor jou is? Lees dan: voor wie is het?

Nieuwsgierig naar mijn begeleiding in de praktijk? Lees hier enkele voorbeelden.

 

 

Is je interesse gewekt? Meld jezelf  vrijblijvend aan voor een intake of neem contact met me op als je nog vragen hebt.

 

 

 

 

Het is voor jou overigens goed om te weten dat je je over je privacy geen zorgen hoeft te maken. Want ik begrijp dat het niet niks is om zomaar je hart en ziel bloot te leggen. Zeker niet via internet! Je wil uiteraard niet dat wat je aan mij schrijft ook voor anderen toegankelijk zal zijn. Alle informatie die je aan mij toestuurt, wordt daarom direct opgeslagen op een versleutelde harde schijf. Op die manier wordt voorkomen dat privacygevoelig materiaal door (cyber)inbraak voor derden toegankelijk zal zijn.

 

 

Je teksten zijn bij mij dus in veilige handen! Maar zorg ervoor dat je zelf je computer ook goed beschermt door een virusscanner op je computer te installeren.

 

Je online coach is een zusterorganisatie van:  Je online psycholoog         Postbus 56705      1041AS Amsterdam        KvK nummer: 59658258