In 2014 heb ik de sprong in het diepe gewaagd en ben ik voor mijzelf begonnen. In mijn online praktijk combineer ik coaching met psychologie: dus ik maak gebruik van de positieve, oplossingsgerichte benadering van een coach, met de expertise van een psycholoog.

Is je interesse gewekt? Meldt jezelf dan vrijblijvend aan voor een intake. Dan gaan we samen op zoek naar die spreekwoordelijke knop, waardoor de dingen weer gaan lopen. En nee, daar zijn dus geen jaren van therapie voor nodig!

 

 

Of heb je eerst nog een vraag voor mij? Neem dan gerust contact met me op.

 

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Lees: hoe werkt het? Vraag je je af of een online traject misschien iets voor jou is? Lees dan: voor wie is het? Nieuwsgierig naar mijn begeleiding in de praktijk? Lees hier enkele voorbeelden.

 

De trajecten die ik aanbied hebben het karakter van een training en zijn kortdurend (6 tot 8 sessies). Want in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het vaak slechts een kleine (gedrags)verandering of een inzicht dat het grote verschil maakt.

 

 

Daarom vind ik het ook jammer dat mensen vaak lang wachten met het vragen van hulp. Ze durven dat niet zo goed, vinden dat ze het zelf moeten kunnen oplossen of schamen zich ervoor (‘ik ben toch niet gek?!’). Maar veel menselijk gedrag is maar al te menselijk! En een periode waarin je op jezelf reflecteert, kan je waardevolle inzichten opleveren waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben!

 

 

Dat is wat mijn werk ook zo speciaal maakt: om te zien wat voor veerkracht mensen bezitten en hoe iemand juist op de moeilijke momenten in het leven waardevolle inzichten opdoet, verborgen talenten aanboort en zijn persoonlijke kwaliteiten (her)ontdekt.

 

 

Dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden! Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Bekijk dan onderstaande animatie:

Je online coach is een zusterorganisatie van:  Je online psycholoog         Postbus 56705      1041AS Amsterdam        KvK nummer: 59658258